Om os

Om køreskolen

Quick Trafikskole tilbyder teori- og køreundervisning til bil i Ballerup og omegn samt generhvervelse og rutinetimer.

Hos Quick Trafikskole kan man også få undervisning i færdselsrelateret førstehjælp, hvilket er et lovpligtigt kursus i forbindelse med lovpakken.

Køreskolen er centralt beliggende i Ballerup i nærheden af Ballerup station.

Hos os bliver der taget hånd om alle dele af undervisningsforløbet – fra det øjeblik du starter, til du står med et stort smil og har bestået din praktiske prøve.
Quick Trafikskole sikrer dig kvalitet i undervisningen. Der lægges stor vægt på den personlige undervisning, og dette opnås gennem mindre hold frem for store hold. Du lærer desuden at køre bil af erfarne og kompetente kørelærere som kan tilbyde et forløb hvor der fokuseres på sikkerhed og stabilitet i trafikken.

Er du interesseret i at blive kørelærer?

Ønsker man at blive kørelærer, så tilbyder køreskolen ligeledes et komplet undervisningsforløb.
Ring eller skriv for nærmere information.

Afdrag rentefrit med Sparxpres

Vi kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en attraktiv, nem & hurtig finansiering, hvor du kan ansøge om lån her på hjemmesiden. Der er mulighed for at få et Rentefrit Lån med 0 kr. i udbetaling.

Der er et mindre månedsgebyr på lånet alt afhængig af dine ønsker til lånebeløb.

Ansøg her

Afdrag rentefrit i 3 rater

Det er de færreste, der har råd til at betale for hele lovpakken på en gang, derfor har vi skræddersyet et specielt tilbud, hvor du kan afdrage efter dit eget tempo. Du skal blot tale med din kørelærer om hvornår og hvordan betaling foregår.
Ring til os eller spørge din kørelærer hvis du har spørgsmål.

Kontakt os

Høj beståelsesprocent

Vi har en statistik som vi er meget stolte af hos Quick Trafikskole. Vores høje beståelsesprocent driver os så garanti og sikkerhed for et forløb hvor der bliver taget hånd om den enkelte elevs behov bliver en realitet.

Tilmeld dig her

Mere end 14 års erfaring

Vores kørelærere har mere end 14 års erfaring, dette gør at du som elev kan være sikker på, at vi hurtigt og sikkert kan få dig igennem hele processen om at erhverve dig førerretten til at køre bil.

Kontakt os

Medlem af Dansk Kørelærer-Union

Vælg altid en køreskole som er medlem af DKU.
Quick Trafikskole er medlem af DKU, som er hovedorganisationen for Danmarks kørelærere. DKU arrangerer løbende kurser og efteruddannelse for landets kørelærere, hvilket sikrer at undervisningen altid er opdateret og tidssvarende.

Quick Trafikskole er som medlem af DKU også omfattet af et ankenævn og en Garantifond.
Dermed er du som elev sikret og har mulighed for at klage til Ankenævn for Køreundervisning, hvis du har været utilfreds med undervisningen eller har været udsat for dårlig behandling. Garantifonden sikrer at du får udbetalt erstatning, hvis du anker og får medhold.

Se holdoversigt