Borupgaard Gymnasium studierabat

Spar 2620,- på lovpakken + 500,- hvis du starter med en ven

Er det tid til at tage et kørekortforløb, så kan det betale sig at starte med en ven. Er du studerende på Borupgaard Gymnasium, så tilbyder vi dig samt en ven studierabat på i alt 1000 kr. Rabatten er udover vores normal tilbudspris. Skriv blot i formularen, at I er studerende.

Herunder kan du læse lidt om os, og hvordan vi underviser.

Velkommen om bord hos Quick Trafikskole

Det skal være sjovt og lærerigt at køre bil, Derfor lægger vi hos Quick Trafikskole vægt på det sociale, så du som elev føler dig godt tilpas under hele forløbet. Til teoriundervisningen sammensætter vi typisk eleverne i små hold, så de kan føle sig trygge til at deltage aktivt i undervisningen.

Vi har fokus på at give en professionel og grundig undervisning, derfor tilpasser vi den altid så den matcher eleverne behov. Det skaber samtidig en mere lærerig oplevelse, så du kommer ud som en tryg og sikker bilist.

Vores dygtige kørelærere har uddannede mere end 1000 dygtige bilister siden 2008, og har mere end 14 års erfaring. Vores speciale er undervisning til personbilkørsel (kat B), som vi tilbyder til en meget konkurrencedygtig pris.

Vi ved at det ikke er nemt at vælge en køreskole, derfor tilbyder vi gratis introaftner, hvor du har mulighed for at se vores lokaler og møde kørelærerne. Til introaftnerne gennemgås hele kørekortforløbet, og samtidig får du også mulighed for at stille spørgsmål.

Hos Quick Trafikskole ved vi hvordan du bedst lærer at køre bil, og hvordan du hurtigt kan føle dig sikker bag rettet. Du kan forvente at få en kørelærer, der både tester dine grænser og samtidig giver en tryg og behagelig køreoplevelse.

Vi kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en attraktiv, nem & hurtig finansiering, hvor du kan ansøge om lån her på hjemmesiden. Der er mulighed for at få et Rentefrit Lån med 0 kr. i udbetaling.

Der er et mindre månedsgebyr på lånet alt afhængig af dine ønsker til lånebeløb

Det er de færreste, der har råd til at betale hele lovpakken på en gang, derfor har vi skræddersyet et specielt tilbud, hvor du kan afdrage efter dit eget tempo. Du skal blot tale med din kørelærer om hvornår og hvordan betaling foregår.
Ring til os eller spørge din kørelærer hvis du har spørgsmål.

Vi har en statistik som vi er meget stolte af hos Quick Trafikskole. Vores høje beståelsesprocent driver os så garanti og sikkerhed for et forløb hvor der bliver taget hånd om den enkelte elevs behov bliver en realitet.

Vores kørelærere har mere end 14 års erfaring, dette gør at du som elev kan være sikker på, at vi hurtigt og sikkert kan få dig igennem processen.

Vælg altid en køreskole som er medlem af DKU.
Quick Trafikskole er medlem af DKU, som er hovedorganisationen for Danmarks kørelærere. DKU arrangerer løbende kurser og efteruddannelse for landets kørelærere, hvilket sikrer at undervisningen altid er opdateret og tidssvarende.

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Vores team

Teamet bag køreskolen i Ballerup består af rutinerede kørelærere med 8 til 14 års erfaring. Hos os bliver der taget hånd om alle dele af undervisningsforløbet – fra det øjeblik du starter, til du står med dit kørekortbevis i hånden.
Quick Trafikskole sikrer dig kvalitet i undervisningen. Der lægges stor vægt på den personlige undervisning, og dette opnås gennem mindre hold frem for store hold.

Vi samler på glade elever

Hos Quick Trafikskole gør vi vores bedste for at give god undervisning, men også en god oplevelse. Det er vigtigt, at du føler dig godt forberedt, men det skal også være sjovt at tage et kørekortforløb.

Fleksibel og moderne køreskole i Ballerup

Hos Quick Trafikskole kan du gå til teoriundervisning i Ballerup hvor vi tilbyder flere forskellige holdstart i løbet af hver måned. Du skal have plads til andre gøremål i din hverdag, så vores undervisning på skolen er tilpasset din hverdag. Har du meget tid til at fuldføre dit kørekortforløb, så kan du overveje vores lynkursus, så du hurtigt kan komme igennem.
Vi hos Quick Trafikskole i Ballerup Køreskole vil imødekomme dine behov ved at være fleksible og behjælpelig under hele dit kørekortforløb.

Få det kørekortbevis, du har brug for

Hos Quick Trafikskole kan du erhverve dig retten til at køre bil – både med manuelt gear og nu også automatgear (Porsche), så du nemt kan betjene elbiler. Hvis det er første gang, du skal lære at køre bil, så skal du købe lovpakken, hvor du får al den lovpligtige undervisning. Har du ikke råd til at betale hele pakken på en gang, så har du mulighed for at dele din regning over flere omgange.
Har du mistet retten til at køre bil, og skal du til at generhverv den igen, så er der andre regler der gælder. Har du kun kørt bil indenfor de sidste tre år, så skal du have kørselsforbud-pakken. Uanset hvad du har brug for, så hjælper vi dig i Ballerup køreskole med adgang til online teoriundervisning samt køretimer.

Ballerup Køreskole priser

Hos Ballerup Køreskole tilbyder vi dig en pris. Som vi mener er den bedste på markedet. Vores fokus er din teoriundervisning, køreundervisning, samt dine behov og ønsker. Skal du finde den bedste pris på markedet, så skal du finde ud af følgende: pris på lovpakken plus obligatoriske øvrige udgifter samt eventuelle omkostninger, hvis du ikke består første gang.
Vi ved det er svært at gennemskue de faktiske udgifter, der er forbundet med et kørekortforløb, og derfor har vi forsøgt at forenkle priserne, så de er nemme at forstå. Hos Quick Trafikskole vil vi hellere have fokus på at give dig gode oplevelser, samt sikre at du bliver en god og sikker bilist, fremfor at sammensætte den billigste lovpakke, som alligevel ender med ekstra kørelektioner og praktiske prøver.
Skal du udregne den faktiske pris på dit eller din søn/datters kørekortforløb, så skal du derfor have flere variabler med i ligningen. Nogle af variablerne kunne være:
Pris på lovpakken
Ekstra obligatoriske udgifter
Sandsynligheden for at bestå 1. forsøg: Her kan du undersøge:
– Hvor høj beståelsesprocenten er ved de enkelte køreskoler
– Hvor mange års erfaring køreskolen har
– Anmeldelser på bl.a. Google, Facebook og Trustpilot.

Som køreskole i Ballerup har vi hos Quick Trafikskole en klar holdning til hvad det betyder at have et kørekortbevis. Når du sidder i førersædet og kører bil, så er du ansvarlig for dit samt andres liv. Se vores pris på lovpakken her.
En anbefaling herfra er at tage det med i overvejelserne når du vælger din køreskole i Ballerup.

Se nedenstående video for at høre anbefalinger fra rådet for sikker trafik.

Se nedenstående video for at blive klogere på, hvad du særligt skal være opmærksom på, når du sammenligner priser på lovpakken (kilde: rådet for sikker trafik)

Downloade denne tjekliste for at hjælpe dig med at sammenligne tilbud fra flere køreskoler her

Kørekortforløbet

Herunder kan du læse hvordan dit kørekortforløb typisk vil være, når du vælger os som din køreskole i Ballerup.

Den første aften møder du op fysiske og bliver introduceret til hele forløbet. I samme aften kan du allerede tilmelde dig hos os og få en tid til manøvrebane. Du kan herefter komme i gang med dine første teorilektioner.

Inden du skal køre for første gang i trafikken, får du 4 lektioner a 45 minutter på manøvrebane, hvor du skal køre bag rattet for første gang. Du bliver fortrolig med bl.a. bilen, (som du typisk kører med under hele dit forløb) koblingspunktet, gearskift og bremsning.

Hos Quick Trafikskole er undervisningen sammensat så der er et sammenhæng mellem teorilektionerne, og de praktiske kørelektioner. Dette betyder i bund og grund at den viden du lærer til teoriundervisning skal praktiseres ude på vejen.

Når du har gennemført 29 teorilektioner samt 14 kørelektioner, kan du gå op til en teoriprøve. Disse lektioner er minimumskravet af teori- og kørelektioner for at tage teoriprøve.

Når du har bestået teoriprøven, som også er ifølge de fleste elever den ”nemmeste prøve”, skal fokus være på den praktiske prøve. Du skal nu teste dine køreevner på glatbane som har en varighed af 4 lektioner af 45 minutter. Her skal du bl.a. lære hvordan du styrer bilen under svære forhold samt uforudsete hændelser i trafikken. Du skal f.eks. lære at øve dig i, hvordan du skal reagere hvis bilen skrider, eller hvordan du skal foretage en meget hård bremsning.

Nu er du nået så langt at du kan tilmelde dig en praktisk prøve. Her bliver dine evner testet af en sagkyndig, som vil vurdere om du er klar til at køre en bil ansvarligt. Tager du dit kørekortforløb hos os i Ballerup køreskole, så betyder det, at din kørelærer ved, at du har en god chance for at bestå 1. gang.

Inden den praktiske prøve får du en kørelektion som opvarmning. Prøvens varighed plejer at være mellem 25-45 minutter og består du, så får du udstedt et midlertidigt kørekortbevis med det samme!

Det skal du gennemføre

Lær at køre bil i dag

Giv os et kald indenfor vores åbningstider og tal med en af vores kørelærere

Hvad siger vores elever?

Trustpilot anmeldelser

Skal det her være dig?

Tilmeld dig helt uforpligtende i dag

Tilmeld dig gratis introaften her